Фирмено представяне

Хипографик е фирма с дългогодишен опит в преместването на тежки машини, съоръжения и обемисти товари. Фирмата започва своята дейност още през далечната 1990 г. заедно с прохождащия по това време частен бизнес. 

Новооткритите по това време предприятия и заводи, както и приватизацията на съществуващи такива от държавния сектор, предизвикаха редица премествания. Имахме възможност през годините да се сблъскаме с много и различни по естество задачи и така да натрупаме богат опит и рутина.

Хипографик  разполага с богата гама от транспортни и подемни съоръжения, такелаж и инструменти, както и с камиони, автокранове, мотокари и др.
 
За да сме прецизни и да гарантираме професионализъм  в дейността си ние разполагаме с екип от висококвалифицирани и опитни специалисти,  извършващи дейността си с голяма прецизност и коректност.

Дейността на  Хипографик е транспорт на едро габаритни и извън габаритни машини, без ограничение в тонажа.  Фирмата осигурява  демонтаж и монтаж на всякакъв вид печатарски и книговезки машини.
Хипографик може да гарантира професионализъм и корекност на всички свои клиенти!